DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Kunt u snel zien wat uw winstmarges zijn? Waar kunt u 'schuiven'?

Ik wil een arrangement aanbieden, maar wat is de beste prijs?

Vul het aantal gasten en de tijden in, en Party-Calc ...

Vaak gestelde vragen

Kies een categorie

Toon alle vragen

Heeft u nog vragen voordat u overgaat tot aanschaf van Party-Calc?

Er zijn twee redenen te noemen waarom Party-Calc relatief goedkoop is:

1 - Het programma is ontworpen op Microsofts office programma Excel.
Bijna iedereen gebruikt Excel in de dagelijkse kantoor werkzaamheden, en dus hoeft er niets extra's geïnstalleerd te worden.
Software pakketten van concurrenten zijn vaak volledig ontworpen op hun eigen systemen. Daardoor moet er door u ook betaald worden voor het gebruik van die losse systemen.

2 - Wij houden van werkbaarheid en simpel
Onze concurrenten bieden meestal zeer uitgebreide softwarepakketten met uitgebreide mogelijkheden, die u meestal toch niet zult gebruiken. Hoe uitgebreider een programma is, hoe moeilijker het is om het programma te kunnen werken. U bent een ondernemer met vakkennis, en geen computer specialist.

Het gebruik van die pakketten betekend vaak dat uw personeel een training moet gaan volgen om het software pakket te kunnen gebruiken. Plus uw volledige bedrijfsprocessen zullen dan aangepast moeten worden. Al met al een grote investering. Met Party-calc heeft u een geweldige tool in handen, welke wèl eenvoudig te leren is, en direct in uw bestaande bedrijfsproces is in te passen.

Zo is er bijvoorbeeld vaak bij onze concurrenten een verhuurregistratie module of facturatiemodule aanwezig, maar is het niet zo dat u vaak al werkt met een administratie programma waarin u al uw facturen in opmaakt? Waarom dan weer alle bedrijfsprocessen wijzigen en een lang leerproces met uw personeel ondergaan voor iets wat u al heeft? En vaak blijkt dat uw wensen door onze "Party-Calc" vervuld kunnen worden.

Party-Calc is geschreven en geprogrammeerd in Excel 2007 van Microsoft Office.

De minimale eisen zijn:

Microsoft Excel 2007 - Met service pack 3 geïnstalleerd!
Microsoft Excel 2010
Microsoft Excel 2011 (Apple Mac)
Microsoft Excel 2013

Wat werkt NIET:
Excel 2005 of eerdere versies werken niet, door de beperkte mogelijkheden van die versies.
Alternatieve programma's zoals bijvoorbeeld Calc van Open Office of Numbers (van Apple's office programma works) werken helaas ook niet. Ondanks dat deze vaak wel de Excel files kunnen inlezen.

Dit komt door het veelvuldig gebruik van de programmeertaal Microsoft's Visual Basic in Party-Calc. Zonder visual basic werkt Party-Calc niet correct. U krijgt onjuiste bedragen te zien in de schermen, en lijst- en printerfuncties werken ook niet.

Service Pack 3 voor Excel 2007 nodig?
Dit kunt u controleren door uw excel programma te openen. Klik dan op de ronde windowstoets. Ga naar 'informatiebronnen'. Bij ziet u bij 'Info over Microsoft Office Excel 2007" het volgende staan:
Microsoft Office Excel 2007 (een buildnummer) SP1 (of SP2, of SP3).
Indien u SP1 of SP2 heeft, dan kunt u een gratis update naar SP3 verkrijgen via: <Update naar SP3>.
Let op: Dit geldt alleen voor orginele office versies met een geldige licentie. (Dus geen 'gekraakte' versies.)

Party-Calc wordt geleverd as-is. U ontvangt na aanschaf eenmalig de laatste versie van het volledig werkend produkt, zoals getoond op deze website.

Wij hoeven na de levering geen inspanning meer te doen om het programma werkend te houden, zoals onderhoud van database servers en programma onderhoud.

Regelmatige updates zijn voor dit programma niet nodig omdat het werkt zoals het verkocht wordt. Party-Calc is uitvoerig getest en het werkt. Mocht er echter onverhoopt een fout gevonden worden in Party-Calc, dan ontvangt u uiteraard kosteloos de gerepareerde versie.

Mocht er in de toekomst een nieuwe versie uitkomen, dan bieden wij de nieuwe versie naar onze klanten tegen een gereduceerde prijs aan.

Is er bij u toch de wens dat wij bepaalde bedrijfsspecifieke problemen voor u oplossen, dan rekenen wij gewoonweg ons voordelig uurtarief. Eerlijker kan het niet!

Dit alles zorgt er voor dat wij het niet nodig vinden dat er jaarlijks betaald zou moeten worden voor licentiekosten. En mocht u in de toekomst toch de laatste nieuwe versie wensen, dan kiest u gewoon voor de upgrade voor een gereduceerde prijs.

Helaas zit er geen koppeling naar een boekhoudprogramma en uitgaande facturen kunt u niet met Party-Calc maken. Hiervoor hebben wij gekozen omdat de prijs anders veel hoger zou zijn. (Er zijn zeer veel boekhoudprogramma's op de markt, waar dan een koppeling voor ontwikkeld zou moeten worden.)

Bij onze concurrenten is er soms wel een facturatiemodule aanwezig, maar is het niet zo dat u vaak al werkt met een administratie programma waarin u al uw facturen in opmaakt? Waarom dan weer alle bedrijfsprocessen wijzigen en een lang leerproces met uw personeel ondergaan voor iets wat u al heeft? En vaak blijkt dat uw wensen door onze "Party-Calc" vervuld kunnen worden.

In de praktijk meestal niet nodig
In de praktijk blijkt in heel veel gevallen, dat uw boekhoudprogramma meestal los staat van andere software pakketten die u later aanschaft. Vaak zien we dat de boekhouding niet toegankelijk is voor de verkoopmedewerkers, en dat de daadwerkelijke facturatie door iemand anders gedaan wordt, dan degene die het evenement verkoopt.

Onze 'dure' concurrenten bieden vaak wel de mogelijkheid om facturen te printen. In de praktijk blijkt dan echter toch vaak, dat de factuur alsnog ingegeven moet worden in uw boekhoud programma, waar u vaak al jaren mee werkt, zodat ook de boekhouding blijft kloppen.

Samenvattend
De overstap naar een softwarepakket die het makkelijker maakt om een event te organiseren wordt in heel veel gevallen niet gecombineerd met een overstap naar een ander boekhoudprogramma, omdat anders alle bedrijfsprocessen volledig herzien moeten worden.

Daarom hebben wij ervoor gekozen om deze tool niet te koppelen aan een facturatie module. Prijstechnisch is dit veel voordeliger, en in de praktijk is dit meestal een overbodige functie. Ons programma is vooral gericht op de verkoopafdeling.

'Onze' Facturatie module in Party-Calc
Wij hebben wel een facturatiescherm ingebouwd, maar die is juist ontwikkeld vanwege de praktijksituatie dat de sales-afdeling vaak geen toegang heeft tot de boekhouding.

De bedoeling van dit scherm is, om alle facturen die bij dit event-project horen, op een overzichtelijke manier bij het project te kunnen verwerken. Uw salesteam hoeft op deze manier geen toegang te hebben tot uw boekhouding, terwijl ze nu wel de status van het project kunnen bijhouden.

Wij bieden uiteraard ondersteuning. Wij doen dit op diverse manieren:

FAQ - Frequently Asked Questions

De meest voorkomende vragen worden beantwoord in deze FAQ. Dat is de snelste referentie voor u. Deze lijst zal groeien in de loop van de tijd.

Handleiding op deze website

Deze website biedt uitgebreide uitleg van alle invulvelden en schermen in Party-Calc. Deze vindt u onder menukeuze "Uitleg" en "Werkwijze".

Bellen of e-mailen

U kunt uw vraag per e-mail of per telefoon aan ons doorgeven. Wij zullen deze doorgaans binnen 24 uur beantwoorden tijdens werkdagen.

Uitleg, uitgebreide vragen of hulp nodig?

Wenst u uitleg door ons aan uw personeel, heeft u uitgebreide vragen of hulp nodig? Dan hanteren wij een uurtarief van € 35,00 per uur. Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw eerste basis-offerte maken met uw produkten.

Wilt u aanpassingen in Party-Calc?

Door de grote flexibiliteit in Party-Calc, werkt de standaard versie voor de meeste bedrijven. Soms kan het toch gebeuren dat er nog aanvullende wensen zijn voor een bedrijf.
Als voorbeeld: een partyschip die met voorvaar-uren werkt, vaar-uren, havengelden heeft, en aangepast personeel moet hanteren zoals een kapitein. Wij kunnen dat soort aanpassingen maken in Party-Calc. Voor het maken van aanpassingen en specifieke wensen, hanteren wij een uurloon van € 35,00 per uur. Uw wensen zullen wij samen met u bespreken.

Bezoek op uw locatie

Indien wij bij u op bezoek moeten komen, dan hanteren wij een kilometervergoeding vanaf Roosendaal van € 0,75 per verreden kilometer (dat is inclusief uurloon), plus het aantal uur à € 35,00 dat wij bij u op locatie op bezoek zijn.

Wij hebben een demo-versie beschikbaar, welke wij u graag toezenden. Met de demo-versie kunt u een goede indruk krijgen over de mogelijkheden van PartyCalc in uw bedrijf.

In deze versie zijn de meest essentiële invulvelden uitgeschakeld, zoals de mogelijkheid om uw verkoopprijzen in te vullen. Om de mogelijkheden en functies te kunnen ontdekken, is elke eerste regel van elk onderdeel wèl volledig bruikbaar.

Wij hebben de demo van PartyCalc voorzien van demoproducten. Deze kunt u in de echte versie aanpassen naar uw eigen producten, prijzen, en productgroepen.

<Bestel de demo-versie>

Vragen over het instellen en gebruiken van Party-Calc

Er is niets gevonden in deze categorie