DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Kunt u snel zien wat uw winstmarges zijn? Waar kunt u 'schuiven'?

Ik wil een arrangement aanbieden, maar wat is de beste prijs?

Vul het aantal gasten en de tijden in, en Party-Calc ...

Prijs overzicht (voor Klant)

Prijsoverzicht-voor-klant-all

 

Dit scherm geeft u een samengevat kostenoverzicht voor de klant. U kunt in dit scherm niets wijzigen.

De hoofdtitels in de grijze balken kunt u wijzigen in de corresponderende balken in de tabbladen "F & B", "Personeel" en "Materialen".
De produkt-titels in de witte balken kunt u wijzigen in de corresponderende balken in de tabbladen "F & B", "Personeel en Materialen".

Kostenoverzicht Printen of Kopieren naar uw document

Prijsoverzicht-voor-klant-buttons

Knop [Overzicht -> Clipboard]
Na het indrukken van de knop wordt het overzicht gekopieerd in het geheugen van uw computer (de clipboard). U kunt het nu 'plakken' in een ander document. Ga daarvoor naar uw ander geopend document zoals bijvoorbeeld een Word bestand of een E-mail bericht. Plaats de cursor waar het overzicht moet komen te staan, en gebruik 'plakken' met de toetsencombinatie <Ctrl>+<'V'>. De inhoud van het geheugen (het overzicht) wordt dan geplaatst.

Knop [Overzicht -> Printer]
Na het indrukken van de knop wordt het overzicht geprint naar uw gekozen printer. Dit kan eventueel ook een PDF printer zijn. Zie hier een <PDF Voorbeeld>.

Arrangement berekening
Indien u in het hoofdscherm heeft gekozen voor een arrangementberekening, dan wordt alle BTW op laag tarief gezet, ongeacht wat de BTW keuze is bij de afzonderlijke produkten. Om het verschil duidelijk te maken, verschijnt er een rode waarschuwingsbalk.