DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Kunt u snel zien wat uw winstmarges zijn? Waar kunt u 'schuiven'?

Ik wil een arrangement aanbieden, maar wat is de beste prijs?

Vul het aantal gasten en de tijden in, en Party-Calc ...

Intern overzicht (Sales afdeling)

Intern overzicht(*) Getoonde bedragen zijn fictief en berustten niet op werkelijkheid!

 

Dit scherm geeft u een samengevat kostenoverzicht voor de salesafdeling. Alle getoonde bedragen zijn exclusief BTW. U kunt in dit scherm niets wijzigen.

De hoofdtitels in de grijze balken kunt u wijzigen in de corresponderende balken in de tabbladen "F & B", "Personeel" en "Materialen".
De produkt-titels in de witte balken kunt u wijzigen in de corresponderende balken in de tabbladen "F & B", "Personeel en Materialen".

Arrangement module

Party-Calc is bijzonder geschikt voor het uitrekenen van arrangementen. Bij arrangementen heeft u vaak te maken met 'vaste kosten' (zoals entertainment en decoratie) en 'variabele kosten' (zoals eten & drinken en personeelskosten). Party-Calc maakt het voor u bijzonder eenvoudig. Afhankelijk van het aantal gasten, worden alle kosten ineens (her)berekend. Wijzigd het aantal gasten, dan ziet u direct wat dat voor invloed heeft op de kosten, en het gevolg voor uw winstmarges.

Intern overzicht-Arrangementmodule

Deze module is erg handig wanneer u met een vaste toegangsprijs wenst te werken. Uw inkomsten en winstmarges worden dan niet bepaald door een verkoopfactuur, maar door het aantal verkochte kaarten. Als voorbeeld noemen wij bijvoorbeeld een dinershow met entertainment, thema decoratie, eten en drinken.

U kunt nu eenvoudig uitzoeken, wat het minimaal aantal gasten moet zijn, om winst te blijven maken.

Verkoop prijs p/p
U vult in wat uw gewenste toegangsprijs is.

BTW Tarief
Is de door u ingevoerde toegangsprijs inclusief BTW, of exclusief BTW?
Maak uw keuze uit:
- H-Excl -> Prijs is exclusief hoog tarief BTW
- L-Excl -> Prijs is exclusief laag tarief BTW
- H-Incl -> Prijs is inclusief hoog tarief BTW
- L-Incl -> Prijs is inclusief laag tarief BTW
- N -> BTW is niet van toepassing

Let op: Voor kaarten naar particulieren zult u met een "inclusief BTW" toegangsprijs werken! Zet dan uw keuze op "H-Incl" of "L-Incl".
Heeft u "arrangementberekening" ingesteld in het hoofdscherm, dan zal de toegangsprijs altijd volgens laag tarief berekend worden.

Info: Berekend door dit programma
Verkoopprijs berekend: De verkoopprijs per persoon zoals u dat kunt terugvinden in het scherm: [Prijs-Overzicht voor klant]. Dit zou voor een normaal evenement de verkoopprijs zijn. Dit is puur informatief, zodat u snel kunt zien wat 'normaal' de verkoopprijs zou zijn.
Kostprijs per persoon: Dit is de daadwerkelijke kostprijs per persoon, dus zonder winstmarges. De ticketprijs zal in ieder geval hoger moeten zijn dan deze kostprijs omdat u anders verlies maakt op dit event.

Inkomsten uit de kaartverkoop
Uw inkomsten voor dit event zijn [Entreeprijs excl. BTW] x [Aantal gasten]
Het aantal gasten kunt u invullen in het hoofdscherm.

Winst berekening
De winst wordt als volgt berekend: [Inkomsten uit entreekaarten] (min) [Inkoopkosten] (min) [Eventuele commisie aan derden]