DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Kunt u snel zien wat uw winstmarges zijn? Waar kunt u 'schuiven'?

Ik wil een arrangement aanbieden, maar wat is de beste prijs?

Vul het aantal gasten en de tijden in, en Party-Calc ...

Prijzen

PrijsWij houden van eenvoud en werkbaarheid. Ik (de eigenaar/ontwikkelaar van Party-Calc) heb persoonlijk bij 3 evenementbureau's op kantoor gewerkt, en vanuit deze praktijkervaring is Party-Calc ontstaan.

Zeer goedkoop - met een reden

Wij bieden deze tool nu zeer goedkoop aan (voorheen was het € 250,00!) om twee redenen:

 • Het programma is niet meer doorontwikkeld/getest op de allerlaatste office versies zoals office 2016/365. Het kan heel goed zijn dat het wel werkt, maar wij hebben geen mogelijkheid om dat te kunnen testen. Heeft u een nieuwe office versie? Bekijk dan eerst onze gratis demoversie. Werkt de demo, dan werkt de volledige versie ook.
 • Het bevat nu 'lichte sluikreclame' over onze andere producten waar u geen last van zult ondervinden. Het kan zelfs tegen een kleine meerprijs worden vervangen door uw bedrijfsnaam.

In de €35,00 versie staat een vermelding naar www.artist4u.nl en in de korte instructie treft u ook een verwijzing naar onze entertainmentproducten www.wildpianos.nl en www.dellenoy.nl . Op deze manier heeft u een zeer goedkope tool, en hebben wij een platform om onze professionele entertainment producten onder de aandacht te brengen bij u.

Wij hebben een andere filosofie èn prijsstelling

euro-cashWij bieden Party-Calc als een product die u maar 1x hoeft aan te schaffen.
Dat betekend voor u:

 • Eénmalige aanschaf
 • GEEN jaarlijkse bijdrage of licentiekosten!
 • GEEN jaarlijkse bijdrage per extra gebruiker!
 • GEEN limiet op het aantal gebruikers!
 • Belastingtechnisch in 1x afschrijfbaar
 • Na aanschaf kunt u Party-Calc gebruiken zolang u wenst
 • Een onmisbare offerte/winst/verlies tool voor uw sales afdeling!
 • Zeer eenvoudig in gebruik, haast geen leercurve!!
 • Alles spreekt voor zich. Eenvoudig, snel en makkelijk.
 • Maar WEL zeer volledig! Welk ander product geeft u zo snel een volledig overzicht over de prijzen en marges?

Wij hanteren slechts 1 limiet
U krijgt geen toestemming om Party-Calc te 'hacken', aan te passen in de programmacode, en formules te wijzigen.

De prijs: € 35,00 inclusief 21% BTW

<Ik wil graag PartyCalc bestellen!>

U krijgt:

U ontvangt als download het bestand: PARTY-CALC.zip  Dit zip bestand dient u uit te pakken. In het .zip bestand zitten de volgende bestanden:

1 excel bestand, PARTY-CALC.xlms .   (Versie voor PC, en een versie voor MAC.)
Dat is een 'lege' basis-offerte. Met dit bestand kunt u een ongelimiteerd aantal basis-offertes opmaken, en een ongelimiteerd aantal offertes naar uw klant.
Party-Calc wordt geleverd as-is. Updates zijn namelijk voor dit programma niet nodig omdat het werkt zoals het verkocht wordt.

1 excel bestand, VOORBEELD-PartyCalc.xlms .   (Versie voor PC, en een versie voor MAC.)
Dit is een vooraf ingevulde PartyCalc waarmee u kunt experimenteren, leren, proberen. Heeft geeft u al snel een goed beeld over de werking.

1 PDF bestand, LEES-MIJ-EERST.pdf
Hierin staan de eerste stappen om u op weg te helpen.

U heeft nodig:

excel-programParty Calc is door ons ontwikkeld met Microsoft Excel. Dat verklaart gelijk waarom wij veel goedkoper kunnen werken dan onze concurrenten.
U heeft Microsoft Excel versie 2007 (met de gratis update naar ServicePack 3) of later nodig om Party-Calc te kunnen gebruiken!
Excel 2011 (van Microsoft office 2011) is getest en werkend op Apple Mac.
Excel 2005 of eerder werken niet, door de beperkte mogelijkheden van die versies.

Alternatieve programma's zoals Calc van Open Office of Numbers (van Apple's office programma works) werken helaas niet.
Dit komt door het veelvuldig gebruik van de programmeertaal Visual Basic in Party-Calc. Zonder visual basic werkt Party-Calc niet correct en krijgt u onjuiste bedragen te zien in de schermen.

Wenst u aanpassingen in Party-Calc?

Door de grote flexibiliteit in Party-Calc, werkt de standaard versie voor de meeste bedrijven. Soms kan het toch gebeuren dat er nog aanvullende wensen zijn voor een bedrijf.
Als voorbeeld: een partyschip die met voorvaar-uren werkt, vaar-uren, havengelden heeft, en aangepast personeel moet hanteren zoals een kapitein. Wij kunnen dat soort aanpassingen maken in Party-Calc. Voor het maken van aanpassingen en specifieke wensen, hanteren wij een uurloon van € 35,00 per uur. Uw wensen zullen wij samen met u bespreken.

Indien wij bij u op bezoek moeten komen, dan hanteren wij een kilometervergoeding vanaf Roosendaal van € 0,75 per verreden kilometer, plus het aantal uur à € 35,00 dat wij bij u op locatie op bezoek zijn.

Hulp of support nodig?

En komt u er echt niet aan uit dan zullen wij u natuurlijk zo goed mogelijk op weg helpen. Wij hebben op onze website veel uitleg en een support gedeelte die u snel hulp kan bieden. U kunt ons altijd een e-mailtje sturen of ons bellen tijdens kantooruren.

Wenst u uitleg door ons aan uw personeel, heeft u uitgebreide vragen of hulp nodig? Dan hanteren wij een uurtarief van € 35,00 per uur.
Zo kunnen wij bijvoorbeeld uw eerste basis-offerte maken met uw produkten.

Indien wij bij u op bezoek moeten komen, dan hanteren wij een kilometervergoeding vanaf Roosendaal van € 0,75 per verreden kilometer (dat is inclusief uurloon), plus het aantal uur à € 35,00 dat wij bij u op locatie op bezoek zijn.

Nog niet overtuigd?

U kunt ook een vrijblijvende demoversie bestellen. Wij sturen u dan een versie waarbij er restricties zijn. Zo kunt u in de demoversie niet de verkoopprijzen of produktnamen aanpassen. U krijgt wel een uitstekend inzicht of PartyCalc voor uw situatie geschikt is.

<Ik weet het nog niet zeker, graag wil ik eerst een DEMO versie ontvangen>

 

Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW tenzij anders vermeld. Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.