DESIGNED BY MIXWEBTEMPLATES

Kunt u snel zien wat uw winstmarges zijn? Waar kunt u 'schuiven'?

Ik wil een arrangement aanbieden, maar wat is de beste prijs?

Vul het aantal gasten en de tijden in, en Party-Calc ...

Wij houden van eenvoud en makkelijk werken. Onze filosofie is, dat ook nieuwe medewerkers binnen no-time ingewerkt moeten kunnen zijn. Wij leggen u graag uit, hoe eenvoudig de work-flow zou kunnen zijn met het gebruik van onze Party-Calc horeca offerte software.

Werk procedure - Basis offerte maken

Het is heel eenvoudig om meerdere 'standaard' offertes op te maken. Wij noemen dat een basis-offerte.
Een basis-offerte is het startpunt voor het opmaken van de uiteindelijke offerte naar uw klant. Zo kunt u diverse concepten, shows of evenementen in een basis-offerte uitwerken. Of u kunt een basis-offerte maken waarin al uw produkten staan. Indien een klant interesse toont in een bepaald concept dan opent u de bijbehorende basis-offerte, en werkt deze verder bij naar de wensen van de klant. Meestal is dan het invullen van de algemene gegevens zoals het aantal gasten en de tijden al voldoende om de offerteprijs te berekenen.

U heeft tenminste 1 basis-offerte nodig om daarna eenvoudig te kunnen werken. In de basis-offerte staan uw produkten en de bijbehorende prijzen, uw personeelstarieven, uw reiskosten berekening en diverse andere 'standaard' instellingen zoals bijvoorbeeld BTW tarief.

Uitgebreide uitleg -> Werk procedure - Basis offerte maken

Werk procedure - Offerte voor de klant maken

Party-Calc is ontworpen om u te helpen om snel een offerte te kunnen maken voor een evenement, horeca, catering of zaalverhuur. Binnen 10 minuten weet u exact wat een event zou gaan kosten, en wat uw verdiensten zullen zijn. Deze verkoopgegevens kunt u direct plaatsen in de offerte naar uw klant. U klant ontvangt een compleet overzicht van zijn wensen en de offerteprijzen. 

Uitgebreide uitleg -> Werk procedure - Offerte voor de klant maken